Julehygge

hanrik marts2019
by Henrik Lindberg Hansen 19. December 2019

Indlæg af beboer

Jeg holdt julehygge for mine venner her på Helheden. Jeg havde lige fået tildelt førtidspension. Det gav noget energi. Jeg svinger en del, men det var virkelig en lettelse af få den pension, så jeg ved, at min fremtid nok skal gå.

Så kom jeg i julehumør. Jeg lånte noget julepynt og fik pyntet op. Og så fik jeg den ide, at vi skulle have æbleskiver og varm kakao. Jeg snakkede med en af de andre, som også var med på den. Så købte jeg også en julekalender til dem.

Der kom syv i alt. Jeg inviterede bare de første syv, jeg mødte – og så havde jeg ikke plads til flere. De kom også alle sammen og der var en god stemning. Vi hyggede og med æbleskiverne og de var glade for julekalenderen. Der var brunkager og pebernødder. Chokoladeknapper. Og bare en god stemning – alle snakkede.

Midtvejs gennem hyggen kunne jeg godt mærke, at jeg var ved at være udkørt – og jeg havde det også skidt en periode bagefter. Men jeg var glad for, at vi gjorde det, det var bare hyggeligt. Det skabte en god stemning og noget fællesskab. Det gør jeg gerne igen. Måske med færre mennesker, da det bliver lige rigeligt.